Rusija: Američki vojnik uhapšen u Vladivostoku zbog krađe priznao krivicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 11:29

Rusija: Američki vojnik uhapšen u Vladivostoku zbog krađe priznao krivicu

Američki vojnik Gordon Blek, uhapšen u Vladivostoku pod optužbom za krađu, priznao je krivicu i sarađuje sa istražiteljima, rečeno je za RIA Novosti u ruskom MUP-u.
Kako prenosi En-Bi-Si (NBC) njuz, Blek je služio u američkoj vojsci u Južnoj Koreji, a samoinicijativno je otišao u Rusiju.
Iz primorskog štaba Ministarstva unutrašnjih poslova saopštili su da je 10. aprila došao u Vladivostok da poseti 32-godišnju meštanku koju je upoznao u Južnoj Koreji kada je tamo radila.
Kako navode mediji, došlo je do razmirice, a nakon što je Amerikanac otišao, devojka je otkrila da je njen novac nestao i kontaktirala je policiju.
Blek je priveden 2. maja u hotelu dok spremao se da odleti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.