Rama: Da budemo deo EU pre nego što sprovedemo sve reforme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 11:25

Rama: Da budemo deo EU pre nego što sprovedemo sve reforme

Premijer Albanije Edi Rama izjavio je danas u Kotoru da zemlje koje pregovaraju sa Evropskom unijom treba da budu deo političkog prostora EU kako bi lakše razumele o čemu se radi i na koji način se reforme u praksi primenjuju.
Rama je u obraćanju na Samitu lidera zemalja Zapadnog Balkana, rekao da smatra da ne treba čekati da sve reforme budu sprovedene da bi EU otvorila vrata za zemlje Zapadnog Balkana.
"Potrebno je da budemo deo Unije pre nego što sve reforme sprovedemo kako bismo videli kako se to sprovodi u praksi i kako bismo se lakše privikavali tržištu kojem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krišto: Svi u BiH ujedinjeni na evropskom putu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2024

PODGORICA - Predsjedavajuća Savjeta ministara Borjana Krišto rekla je na Samitu lidera zapadnog Balkana i EU u Kotoru da su svi narodi u BiH ujedinjeni na zajedničkom evropskom putu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.