Automobilom podleteo pod poluprikolicu kamiona, vozač prevezen u bolnicu (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 30.Sep.2019, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobilom podleteo pod poluprikolicu kamiona, vozač prevezen u bolnicu (FOTO)

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „sitroen“, krećući se prema Kraljevu i najverovatnije ne poštujući pravilo uključenja na magistralu, podleteo pod poluprikolicu kamiona lučanske registracije U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u ponedeljak uveče, oko 21.30, na Ibarskoj magistrali, na samom ulasku u Kraljevo iz pravca Preljine, povređen je vozač „sitroena“ kraljevačke registracije. Kako se pretpostavlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << udes se dogodio kada je „sitroen“, krećući se prema Kraljevu i najverovatnije ne poštujući pravilo uključenja na magistralu, podleteo pod poluprikolicu kamiona lučanske registracije. Pročitajte još - NESREĆA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Lančani sudar dva kamiona i automobila, jedna osoba povređena Povređeni vozač „sitroena“ je sanitetskim vozilom prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu, dok se zbog udesa i uviđaja saobraćaj na ovoj deonici magistrale odvijao usporeno.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PODLETEO POD KAMION Saobraćajna nesreća kod Kraljeva, vozač "sitroena" prebačen u bolnicu

Izvor: Blic, 30.Sep.2019

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u ponedeljak uveče, oko 21.30, na Ibarskoj magistrali, na samom ulasku u Kraljevo iz pravca Preljine, povređen je vozač "sitroena" kraljevačke registracije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.