Izvor: Blic, 10.Feb.2022, 14:18

NEZAPAMĆEN ULOV NA CARINI Vozač crnog poršea rekao da nema šta da prijavi, a onda su mu pregledali ruke i odmah ga priveli (FOTO)

Zajedničkim radom carine i policije na graničnom prelazu Preševo, 9. februara 2022. sprečen je pokušaj krijumčarenja luksuznog sata ''patek filip '' čija je vrednost procenjena na 115.000 evra, zbog čega je zadržan i porše u kome je putnik pristigao na prelaz. Ovim se ukupna vrednost otkrivenog prekršaja popela na gotovo 30 miliona dinara.
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeni porše i skupoceni satovi – vozač ih nosio na obe ruke FOTO

Izvor: B92, 10.Feb.2022

Carina je u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Preševo sprečila krijumčarenje "patek filip" sata čija je vrednost procenjena na 115.000 evra...Ovim se ukupna vrednost otkrivenog prekršaja popela na gotovo 30 miliona dinara...Pokušaj krijumčarenja otkriven je kada je u prepodnevnim časovima...

Nastavak na B92...

Državljanin Makedonije pao na Preševu: Pokušao da švercuje luksuzni sat

Izvor: OkRadio.rs, 10.Feb.2022

Zajedničkim radom carine i policije na graničnom prelazu Preševo, sprečen je pokušaj krijumčarenja luksuznog sata ''patek filip'' čija je vrednost procenjena na 115.000 evra, zbog čega je zadržan i porše u kome je putnik pristigao na prelaz. Ovim se ukupna vrednost otkrivenog prekršaja popela...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.