18 hiljada neprijavljenih funti nosio u trenerci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Feb.2022, 16:46

18 hiljada neprijavljenih funti nosio u trenerci

Carinici su u saradnji sa policijom 9. februara 2022. godine na graničnom prelazu Gradina sprečili pokušaj krijumčarenja 9.500 funti sakrivenih u trenerci koju je jedan putnik nosio na sebi.

Slučaj je otkriven kada je na red za izlaznu kontrolu pristigao autobus iz Velike Britanije na putu ka Bugarskoj.

Nakon što su putnici na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave, odgovorili da nemaju ništa, jedan bugarski državljanin koji je tvrdio isto, izdvojen je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za detaljnu kontrolu.

Tada su carinici, u trenerci koju je taj putnik nosio na sebi, pronašli 18.000 funti koje on nije prijavio.

Putniku je odmah vraćen iznos od 8.500 funti, što je protivvrednost od 10.000 evra koja ne podleže prijavljivanju, dok je 9.500 funti privremeno zadržano do okončanja postupka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Gradini zaplenjeno 9.500 funti koje je putnik sakrio u trenerci

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2022

Pokušaj krijumčarenja 9.500 funti sakrivenih u trenerci koju je putnik autobusa nosio na sebi, sprečili su carinici u sredu, 9. februara na Graničnom prelazu Gradina. ..Kako navode iz Uprave carina, prekršaj je otkriven kada je na izlazu iz zemlje za kontrolu stigao autobus iz Velike Britanije...Tada...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.