Ford zaradio 8,8 milijardi, radnici će dobiti po 8.800 dolara

Izvor: AutoBlog, 29.Jan.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ford zaradio 8,8 milijardi, radnici će dobiti po 8.800 dolara

Dobar menadžer zlata vredi. Toga su svesni i u Fordu, pa se teškog srca rastaju od čoveka koji je preokrenuo njihovo poslovanje. Alan Mullaly će iza sebe ostaviti najbolji rezultat koji je Plavi oval postigao u poslednjih petnaest godina. Detroit News prenosi da je Ford u 2013. ostvario dobit pre oporezivanja od 8,8 milijardi američkih dolara, odnosno čak 26 posto više nego godinu ranije. Lavovski deo profita Ford je ostvario na američkom tržištu, pokazuje izveštaj - 8,6 milijardi pre oporezivanja, odnosno 7,2 milijardi neto. Ipak, kako stvari stoje, neće samo deoničari zadovoljno trljati ruke. Sindikat radnika...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ford zaradio 8,8 milijardi, radnici će dobiti po 8.800 dolara

Izvor: Capital.ba, 30.Jan.2014, 07:38

DETROIT, Dobar menadžer zlata vrijedi. Toga su svjesni i u Fordu, pa se teškog srca rastaju od čovjeka koji je preokrenuo njihovo poslovanje. Alan Mullaly će iza sebe ostaviti najbolji ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.