Uskršnji vašar u prokupačkoj školi OŠ Nikodije Stojanović Tatko - okupljanje i zajedništvo

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Maj.2024, 07:43

"Uskršnji vašar" u prokupačkoj školi OŠ "Nikodije Stojanović Tatko" - okupljanje i zajedništvo

U Osnovnoj školi "Nikodije Stojanović Tatko" u Novom Sadu, "Uskršnji vašar" postao je ne samo tradicija, već i dragoceno okupljanje za decu, roditelje i nastavnike. Ovogodišnji vašar, organizovan u okviru školskog dvorišta, ponudio je bogatstvo rukotvorina i kreativnih dela, nastalih u rukama vrednih osnovaca.
Učenički parlament i učenici nižih razreda aktivno su učestvovali u organizaciji vašara, pokazujući preduzetnički duh i kreativnost. Na štandovima je bilo izloženo raznoobraznih proizvoda - od uskršnjih korpica i ukrasa za trpezu, do ukusnih đakonija i originalnih rukotvorina.
Pored zabave i kupovine, vašar je pružio značajne učne momenate za decu. Ovde su učili važne životne...
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.