SPASILA JE SINA, ALI SEBE NIJE MOGLA! Jezivi detalji monstruoznog ubistva na Novom Beogradu - Zaljubila se, a onda je počeo PAKAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2024, 19:56

"SPASILA JE SINA, ALI SEBE NIJE MOGLA!" Jezivi detalji monstruoznog ubistva na Novom Beogradu - Zaljubila se, a onda je počeo PAKAO!

Žena (50) iz Požarevca zverski je ubijena u stanu svoje majke na Novom Beogradu, a njena smrt potresla je one koji su je poznavali. Jedna njena prijateljica otkrila je da je u posedlnjim trenucima svog života štitila život svog sina (23), ali da nažalost nije mogla da zaštiti sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SPASILA JE SINA, ALI SEBE NIJE MOGLA" Lela, koju je partner ubio na Novom Beogradu, živela u strahu: "Trpela je torturu monstruma"

Izvor: Blic, 20.Maj.2024

Pedesetpetogodišnja žena iz Požarevca, Lela Stojadinović, zverski je ubijena u stanu svoje majke na Novom Beogradu, a njena smrt potresla je one koji su je poznavali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.