Izvor: RTS, 08.Jun.2021, 15:05

Automobilom udario u drvo u Gospođincima, dve osobe poginule

Dve osobe koje su danas oko 10 sati povređene u saobraćajnom udesu kod Gospođinaca, preminule su u Kliničkom centru Vojvodine. Kako RTS nezvanično saznaje, nastradali su majka i sin iz tog sela.
Do udesa je došlo kada je "fijat punto" kojim je upravljao dvadesetdvogodišnji mladić izleteo s puta i udario u drvo na raskrsnici Zmaj Jovine i Kralja Petra u Gospođincima.
Od siline >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << udarca, četrdesetpetogodišnja žena koja se nalazila u automobilu ispala je iz vozila.
U akciju spasavanja uključili su se i vatrogaci, koji su isekli vozilo kako bi izvukli vozača.
Kako RTS nezvanično saznaje, vozač je iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad "puntom", a posle raskrsnice produžio je pravo gde se nalazi krivina ulevo i direktno udario u drvo pored puta.
Policija je obavila uviđaj i čeka se saopštenje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.