Izvor: Sportal.rs, 06.Maj.2024, 14:14

Skroman dečko, ne da ni dinara deci! Batistuta i specijalno vaspitanje: Sin mi radi u kopirnici, mogu da mu kupim Ferari, ali mi ne pada na pamet

"Skroman dečko, sve pare šalje kevi" - citat posvećen Gabrijelu Omaru Batistuti iz legendarnog filma "Kad porastem biću Kengur" je nešto što maltene svaki Srbin zna. U stvarnom životu, čuveni Batigol ima dozu skromnosti koja se da povezati sa legendarnom replikom, samo što "ne šalje sve pare kevi", niti vozi Ferarija, niti obasipa decu novcem. Batistuta želi da mu potomci odrastaju učeći kako da budu skromni i poštuju zarađen novac.
Pogledaj vesti o: Ferrari

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.