Norisu pol pozicija u Sočiju, Ferstapen poslednji zbog kazne

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2021, 20:50

Norisu pol pozicija u Sočiju, Ferstapen poslednji zbog kazne

Vozač Meklarena Britanac Lendo Noris osvojio je pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Rusije, koja će se sutra voziti u Sočiju, dok će vodeći u generalnom plasmanu, vozač Red Bula Maks Ferstapen, krenuti sa poslednjeg mesta jer je kažnjen zbog promene motora na bolidu.

Noris je odvezao najbrži krug u vremenu 1:41,993, a drugoplasirani Karlos Sainz iz Ferarija imao je zaostatak više od pola sekunde.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Osvajanjem trećeg mesta u kvalifikacijama sjajan rezultat je zabeležio i vozač Vilijamsa Džordž Rasel, dok je aktuelni prvak sveta, član Mercedesa, Luis Hamilton kvalifikacije završio na četvrtom mestu.

Najboljih 10 u kvalifikacijama kompletiraju Danijel Rikardo, Fernando Alonso, Valteri Botas, Lens Strol, Serhio Peres i Esteban Okon.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Norisu pol pozicija u Sočiju, Ferstapen posljednji

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2021

Vozač Meklarena Britanac Lendo Noris osvojio je pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Rusije, koja će se sutra voziti u Sočiju, dok će vodeći u generalnom plasmanu, vozač Red Bula Maks Ferstapen, krenuti sa posljednjeg mjesta jer je kažnjen zbog promjene motora na bolidu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.