Wizz Air uvodi posebne letove iz Srbije na Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024. godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Feb.2024, 11:44

Wizz Air uvodi posebne letove iz Srbije na Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024. godine

Wizz Air, avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi i ekološki najodrživija avio-kompanija na svetu[1], najavila je uvođenje posebnih letova za srpske fudbalske navijače na utakmice Evropskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj. Posebni avioni takođe vraćaju navijače kući posle mečeva.

Ova avio-kompanija će organizovati letove na utakmice iz Beograda 16, 20. i 25. juna. Navijači koji žele da podrže reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << uživo mogu danas da kupe karte po fiksnoj ceni preko Wizz Air sajta i mobilne aplikacije ovog avio-prevoznika.

„Drago nam je što možemo da podržimo navijače srpske reprezentacije tako što ćemo ih odvesti na utakmice Evropskog prvenstva 2024, gde će moći da vide svoje omiljene igrače uživo i da navijaju za njih. Raspored letova je posebno prilagođen datumima utakmica da bi navijači mogli lakše da se vrate kući“, izjavila je Tamara Nikiforova, menadžerka komunikacija Wizz Aira.

O WIZZ AIRU

Wizz Air, evropska ultraniskotarifna avio-kompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi, ima flotu od 198 aviona tipa Airbus A320 i A321. Tim posvećenih profesionalaca u oblasti vazduhoplovstva nudi vrhunsku uslugu po veoma niskim cenama karata, što je Wizz Air učinilo omiljenim izborom 60,3 miliona putnika na godišnjem nivou zaključno sa 31. decembrom 2023. godine. Wizz Air je član Londonske berze pod oznakom WIZZ. Kompanija je nedavno ušla među pet najbezbednijih avio-kompanija na svetu po izboru airlineratings.com, jedine svetske rejting agencije u oblasti bezbednosti i proizvoda, i osvojila Nagradu za najbolju avio-kompaniju po izboru Air Transport Awards 2019. i 2023. godine. Wizz Air je takođe proglašen najodrživijom niskotarifnom avio-kompanijom na dodeli World Finance nagrada za održivost za 2021-2023. godinu i najboljom svetskom avio-kompanijom na polju ekološke održivosti po izboru CAPA-Centra za vazduhoplovstvo za 2022-2023. godinu.


[1] Na osnovu Nagrade za izvrsnost za 2022. godinu CAPA – Centra za vazduhoplovstvo
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.