Lažna vest o pogibiji Atine Ferari izazvala haos na internetu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jun.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna vest o pogibiji Atine Ferari izazvala haos na internetu! (FOTO)

Nastao je haos na internetu kada se na Fejsbuku pojavila lažna informacija da je starleta Atina Ferari poginula u saobraćajnoj nesreći.

Naime, na njenom profilu, koji je hakovan, osvanuli su statusi u kojima se navodi da je starleta izgubila život, ali i ujedno termin izmišljene sahrane.

Printskrin: Faceboo/atinaplesacicaestradnamarkovic

Nama se odmah javio njen menadžer Boban Marković, i potvrdio da se čuo sa Atinom pre 15 minuta, da je ona živa i zdrava, ali i da je on lično sinoć dovezao kući bezbedno.

Printskrin: Faceboo/atinaplesacicaestradnamarkovic

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Ferrari,   Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JEZIVA OBJAVA: Na Fejsbuk profilu Atine Ferari piše da je POGINULA (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 14.Jun.2016

Objava na zvaničnoj Fejsbuk stranici Atine Ferari izazvala opšti haos...Rano jutros na Fejsbuk stranici Atine Ferari postavljeno je da je Atina imala saobraćajnu nesreću, kao i da je preminula u Urgentnom centru...Objava je ubrzo obrisana a uznemirena Atina je objasnila kako joj je ukraden telefon,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.