Vesić: Još nisu dogovoreni finansijski detalji i detalji zakupa kompleksa Generalštaba

Izvor: Danas, 16.Maj.2024, 19:53

Vesić: Još nisu dogovoreni finansijski detalji i detalji zakupa kompleksa Generalštaba

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da još nisu dogovoreni detalji zakupa i finansijski detalji za revitalizaciju kompleksa bivšeg Ministarstvao odbrane i Generalštaba u Ulici kneza Miloša u Beogradu, koja je srušena u NATO bombardovanju 1999 godine.Ministar je u sredu, u ime Vlade Srbije, potpisao ugovor o revitalizaciji Generalštaba sa američkom kompanijom "Afiniti global development", na čijem je čelu Džared Kušner, zet nekadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa, ali Vesić za televiziju Insajder tvrdi da je to samo "okvirni ugovor".
Pogledaj vesti o: Insajder

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić: Još uvek nisu dogovoreni finansijski i detalji zakupa kompleksa Generalštaba

Izvor: Radio 021, 16.Maj.2024

Ministar građevinarstva Srbije Goran Vesić izjavio je da još uvek nisu dogovoreni finansijski detalji i detalji zakupa za revitalizaciju kompleksa zgrade Generalštaba.

Nastavak na Radio 021...

Vesić: Srbija se ubrazno razvija, ulaganje u transportnu infrastrukturu ima ogroman značaj za ekonomski razvoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2024, 12:48

Srbija se ubrzano modernizuje i razvija i ima više stranih investicija nego sve druge zemlje zapadnog Balkana zajedno, a jedno od centralnih mesta u tom razvoju i investiranju u oblasti infrastrukture zauzima Kina, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Ekološki ustanak traži od Vesića na uvid ugovor o „revitalizaciji“ Generalštaba

Izvor: Danas, 17.Maj.2024

Pokret Ekološki ustanak saopštio je da je danas ministru infrastrukture Goranu Vesiću uputio dopis da primi narodnu poslanicu, advokaticu Danijelu Nestorović do ponedeljka, 20. maja i da javnosti na uvid dostavi sadržaj ugovora, potpisanog sa američkom kompanijom o "revitalizaciji" kompleksa zgrada...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.