ZNAČAJNO: Vučić o planu rasta EU za Zapadni Balkan vrednom šest milijardi evra: Ogromna korist za ceo region i svakog od nas!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2024, 19:56

ZNAČAJNO: Vučić o planu rasta EU za Zapadni Balkan vrednom šest milijardi evra: Ogromna korist za ceo region i svakog od nas!

Veoma smo entuzijastični u vezi s tim još od prvog trenutka. To će posebno otvoriti nove mogućnosti za privlačenje investicija, rekao je predsednik Srbije na Samitu lidera u Kotoru
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Mali: Srbija će uraditi sve da ispuni Reformsku agendu u okviru Plana rasta za Zapadni Balkan

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2024, 15:34

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je danas da će Srbija će uraditi sve što je neophodno da ispuni Reformsku agendu u okviru Plana rasta za Zapadni Balkan, koji predviđa pomoć EU za taj region od ukupno šest milijardi evra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.