Izvor: Press, 10.Sep.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šverc pet kilograma heroina iz Turske:Uhapšen diler na graničnom prelazu Gradina

R. DŽ. (58) iz Obrenovca, uhapšen je danas na graničnom prelazu Gradina zbog sumnje da je proizvodio i dilovao drogu, saznaje "Blic".
Hapšenje su obavili službenici SBPOK i UKP.
Policija je na graničnom prelazu zaustavila plavi "BMW" koji je osumnjičeni upravljao, i pretresom vozila pronašla 5, 5 kilograma heroina.
Za R.DŽ. policija sumnja da je organizovao i izvršio krijumčarenje heroina iz Turske u Srbiju, a određeno mu je dvodnevno zadržavanje, nakon čega će biti priveden tužiocu.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradina: 5 kilograma heroina u automobilu

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Sep.2015

Kako saopštava MUP Srbije, policija je danas pri rutinskom pregledu vozila (plavi BMV), na graničnom prelazu Gradina pronašla pet kilograma heroina i pritom uhapsila R.Dž. iz Obrenovca zbog sumnje da je proizvodio i prodavao nedozvoljenu supstancu...Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati, zbog sumnje da...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Na Gradini pronađeno 5,5 kilograma heroina u BMW-u

Izvor: B92, 11.Sep.2015, 10:52

Granična policija je na prelazu Gradina zaplenila više od pet kilograma heroina i uhapsila DŽ. R. (58), saopštio je danas MUP Srbije...On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga...Heroin od 5,5 kilograma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.