Haris Džinović ne prestaje o razvodu: Nisam bolovao, niti sam imao šta da prebolim!

Izvor: Svet plus, 20.Maj.2024, 08:33

Haris Džinović ne prestaje o razvodu: Nisam bolovao, niti sam imao šta da prebolim!

Haris Džinović se neprestano osvrće na razvod sa Melinom nakon 22 godine ljubavi. 
Haris Džinović i Melina razveli su se pre nekoliko meseci nakon 22 godine ljubavi. Iako je više puta istakao da je to za njega završena priča, popularni pevač ne prestaje da priča o bivšoj ženi. Melina se do sada nijednom nije oglasila otkako se razvela od Harisa, dok je on sada odlučio da više neće govoriti na ovu temu za medije.
"Sve je to normalno što se dešava u mom životu! Celi Holivud se razveo 100 puta, pa i Beograd isto... Pa on postoji još uvek. I Bred Pit i Anđelina su se razveli, i šta sad?", rekao je Haris, pa ljutito dodao: "Neću uopšte više da razgovaram na tu temu!...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.