Izvor: Piplmetar.rs, 20.Maj.2024, 08:30

Marija Šerifović otkrila kakav je zaista odnos između Ane Sević i Darka Lazića: Pevačica nije birala reči

Odnos Ane Sević i Darka Lazića je dobar
Ana Sević zamenila je Sanju Kužet, tačnije vratila se na svoje staro radno mesto voditeljke “Zvezda Granda”. Saša Popović je otkrio da je odmah prelomio kada je ona u pitanju i istakao da je ona savršena zamena za Sanju, a rekao je i da smatra da je Ana najbolja voditeljka kada je zabavni program u pitanju.
Ata images

Iako se >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Ana brzo prilagodila snimanju emisija, žiriju, ali i publici palo je u oči da Ana, kako čuje neku pesmu Darka Lazića odmah zaigra, da njegove hitove peva u glas sa kandidatima od početka do kraja. Marija Šerifović je čak prokomentarisala da Ana nije ni upola vesela kada su drugi izvođači u pitanju, pa je bez ustezanja napala:
“Loži se na Darkov glas, odlepi kad ga čuje”, rekla je Marija dok su se ostali smejali.
Saša Popović je naravno zaslužan što se Anino đuskanje uz pesme bivšeg partnera zabeleži kamerom, jer on uvek zna šta treba kadrirati.
Antonio Ahel/ATAImages

Ima li istine u nagađanjima da su emocije prema Darku i dalje prisutne kod Ane, zna samo ona, ali stoji da je veliki čovek.
Pročitajte Marija Šerifović sa sinom stigla u Beograd – Soba preslatkog dečaka u domu u Beogradu je san snova (foto) Da je odnos Ane Sević i Darka Lazića sada stabilan, govori i činjenica da je Ana bivšem mužu zarad njihove ćerke Lorene mnoge stvari oprostila. Sa suprugom Danijelom došla je na svadbu Darka i Katarine, a nedavno se pojavila i na Darkovoj slavi Đurđevdan u njegovoj kući u Brestaču. Ćerku viđa kad hoće, a oprostila mu je i neplaćene alimentacije.
Kada su Darka nedavno pitali u kakvim je odnosima sa Anom, on je kratko i jasno poručio: “Ana je gospođetina”. I u pravu je, ali tu sreću sa Marinom nije imao.
AUTOR: Svet
IZVOR: Svet
FOTO: ATA images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Sanja Popović

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"Loži se na Darkov glas, odlepi kad ga čuje": Marija Šerifović pecnula Anu Sević USRED EMISIJE, ovo niko nije očekivao

Izvor: Blic, 20.Maj.2024

Ana Sević zamenila je voditeljku Sanju Kužet u "Zvezdama Granda". Ona se brzo prilagodila snimanju emisija, a publika je primetila da Ana, kako čuje neku pesmu bivšeg supruga Darka Lazića odmah zaigra i zapeva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.