PIJANI KO ČEPOVI, A SELI ZA VOLAN: Saobraćajna policija u Nišu imala pune ruke posla

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 15:26

PIJANI K'O ČEPOVI, A SELI ZA VOLAN: Saobraćajna policija u Nišu imala pune ruke posla

Neverovatna količina promila u krvi.

Saobraćajna policija u Nišu, u kontroli tokom vikenda, isključila je iz saobraćaja 38 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i dva pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

- Saobraćajne patrole u Svrljigu i Ražnju zadržale su vozače automobila BMW (35) i Volkswagen (42), koji su upravljali vozilima sa 2,68 odnosno 2,17 promila alkohola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u organizmu i protiv njih će, zbog nasilničke vožnje, biti podnete prekršajne prijave,saopštila je policija.

Takođe, u Svrljigu je iz saobraćaja isključen dvadesetšestogodišnji vozač automobila marke Audi sa 1,86 promila alkohola u organizmu, a u Nišu i Aleksincu dvadesetpetogodišnji vozač Volkswagen-a i tridesettrogodišnji vozač Opel-a koji su vozili pod dejstvom marihuane. Oni su, takođe, zadržani i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Tokom vikenda, saobraćajna policija na području Niša otkrila je ukupno 401 saobraćajni prekršaj.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Novom Sadu, Srbobranu i Baču vozili kola i motocikl sa više od dva promila alkohola u krvi

Izvor: Radio 021, 04.Mar.2024

Novosadska policija je proteklog vikenda iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga isključila 109 vozača i 16 vozila, a zadržala 27 vozača.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.