Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2024, 18:26

Identifikovan muškarac koji je izazvao požar na imanju u Gaju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu identifikovali su 30-godišnjeg muškarca iz Gaja osumnjičenom da je izazvao požar na imanju drugog muškarca iz tog mesta, saopštila je danas Policijska uprava Pančevo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Identifikovan počinitelj: Policija traga za čovekom koji je upalio kuću u Gaju

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Mar.2024

KOVIN – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu identifikovali su tridesetogodišnjeg muškarca iz Gaja koji je, kako se sumnja, juče zapalio oko 600 snopova trske, pomoćni objekat, šupu sa priručnim uređajima, oko 500 bala sena, drvenu konstrukciju senjaka i deo fasade kuće,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Policija u Nišu zbog droge i alkohola iz saobraćaja isključila 40 vozača

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Mar.2024, 14:50

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u kontroli tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja 38 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola i dva pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.