Izvor: Blic, 12.Feb.2022, 17:00

Otac truje okolinu, sin u jezivom "SRPSKM RULETU" KOJI JE ODNEO 3 MLADA ŽIVOTA: O kobnoj uličnoj trci "poršea" i BMW-a priča se 25 godina, a misterija drugog vozača još NIJE REŠENA

Meštani i poljoprivrednici sremskog sela Vognja susreli su se ovih dana sa nelegalnim ispuštanjem osoke zbog čega su hitno apelovali na Opštinu Ruma da se problem što pre reši. Kako je ustanovljeno, krivac za zagađenje životne okoline i ugrožavanje zdravlja ljudi je farma svinja kompanije "Žito Dunav" čiji je vlasnik otac Spasoja Barišića zvanog Mića iz Batajnice, koji je pre više od dve decenije započeo sumanutu "igru" automobilom na beogradskim ulicama, kasnije nazvanu "srpski rulet" na četiri točka.
Pogledaj vesti o: BMW,   Farma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.