Izvor: Tech-Lifestyle.com, 16.Sep.2023, 16:30

Moto brend VOGE u Srbiji

Motociklistički brend Voge je premijum brend kompanije Loncin.
LONCIN MOTOR CO LTD je velika kompanija osnovana 1993. godine. Poznata je i priznata po proizvodnji motocikala, skutera i kvadova. Uglavnom okrenuta velikom domaćem tržištu, proizvodnja i vozila ove kompanije sve više su namenjena i evropskim motociklisti- ma zadnjih više od 10 godina. Fabrika je poznata u moto svetu, zato što dosta saradjuje sa drugim renomiranim proizvođačima, izmedju ostalih sa BMW-om.
Pod brendom Voge, Loncin pravi sofisticirane i visokokvalitetne motocikle. Zajednični imenitelj svim Voge modelima je to što koriste komponente velikih japanskih i evropskih brendova.
Težnja za slobodom u svim aspektima je koncept brenda koji Voge sve vreme zastupa. Tri linije predstavljaju zabavu, agresivnost i slobodu, što je glavni koncept Voge dizajna. Voge sadrži napredan dizajn, vrhunsku konfiguraciju i razumnu cenu.
Slogan Voge je: Ne pravimo samo motorcikle, mi stvaramo strast, jurimo za slobodom, radujemo se budućnosti!
Za distributera u Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i BIH Voge je odabrao ATV&Nau- ticu by CTC-Unit . Njihova iskustva i znanje vezano za program ATV i moto, kao i njihova mreža omogućavaju detaljnu i kvalitetnu organizaciju Voge mreže.
POGLEDAJ KOMPLETNU PONUDU 

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.