Izvor: Blic, 24.Maj.2024, 23:15

Aleksandra Mladenović OBRISALA SVE FOTKE SA NOVIM DEČKOM: Pevačica se oglasila i progovorila o RASKIDU: "Akcenat stavljam na karijeru"

Pevačica Aleksandra Mladenović konačno je pronašla sreću u ljubavi. Lepa crnka već neko vreme uživa u emotivnoj vezi sa svojim izabranikom, Darkom Dobričaninom, međutim, njih dvoje su sada podgrejali priče o raskidu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon POJAVLJIVANJA u javnosti, Aleksandra Mladenović OBRISALA SVE objave sa dečkom - Progovorila o raskidu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2024, 00:05

Ona je otkrila šta se desilo u njihovoj vezi, kao i da želi da se fokusira na karijeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Aleksandra Mladenović iznenadila fanove: Da li je ponovo sama?

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2024

Aleksandra Mladenović iznenadila je fanove kada je obrisala sve fotografije sa dečkom Darkom Dobričaninom sa društvenih mreža, što je pokrenulo spekulacije o njihovoj vezi. Saznajte šta je pevačica izjavila povodom toga...Pevačica se oglasila i objasnila situaciju, rekavši da je odluka da obriše...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.