BMW i MINI vozila na letnjoj akciji do kraja avgusta

Izvor: B92, 09.Jul.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BMW i MINI vozila na letnjoj akciji do kraja avgusta

Kompanija Delta Motors je u saradnji sa BMW Financial Services predstavila je posebne uslove finansiranja za kupce novih BMW i MINI vozila u produženoj kampanji koja će trajati do 31. avgusta 2015.

Novi modeli vozila koji su u ponudi putem ovakvog načina finansiranja su: BMW Serije 1, Serije 2 Active Tourer, Serije 3, Serije 5 i X3, kao i svi modeli MINI-ja.

Klijenti koji se do kraja avgusta odluče za zamenu staro za novo stiču pravo na dodatnu povoljnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od 1.000 evra bonusa za kupovinu novog vozila.

Prodavac je saopštio da ponuda BMW Financial Services ima za cilj da privuče sve potencijalne kupce novih BMW i MINI vozila, a posebno one klijente koji već imaju vozilo bilo kog brenda u svom vlasništvu, pod uslovom da je kao novo kupljeno u Srbiji, ili su ga kupili putem nekog načina finansiranja, lizinga ili kredita.

U slučaju da se kupovina novog vozila odvija kroz zamenu staro za novo, kupci dobijaju ekskluzivnu finansijsku ponudu koja pre svega ne iziskuje od njih dodatna sredstva (za učešće), a istovremeno im omogućava da se iz salona odvezu sa novim BMW ili MINI modelom automobila.

Tim koji radi procenu korišćenih vozila saopštava klijentu otkupnu vrednost za njegov automobil, koja se dalje koristi kao učešće za kupovinu novog modela.

Ako je korišćeno vozilo koje je predmet procene kupljeno na lizing ili kredit, kroz ovu stimulativnu ponudu, delom novca od otkupne cene se prvo reguliše ostatak vrednosti po ugovoru za to vozilo, a preostali deo novca služi za učešće kod novog finansiranja.

Finansijska ponuda za sve kupce je pripremljena na period od 3 godine u toku kojeg kupac isplaćuje deo vrednosti vozila.

Po isteku ugovora, nakon 3 godine, preostaje takozvana otkupna vrednost koja u slučaju ove kalkulacije iznosi 40% od nabavne vrednosti novog vozila.

Ovu vrednost klijent može regulisati na razne načine: isplatom u celini i preuzimanjem vozila u lično vlasništvo, zatim refinansiranjem ove vrednosti na određeni dodatni period ili dolaskom u prodajni salon na procenu tržišne vrednosti, koja bi se na kraju završila novom zamenom staro za novo, baš kao što je proces i započeo.

Ključna prednost ovakve ponude je u tome što je ukupna vrednost vozila koja se finansira praktično podeljena u tri dela :

- prvi deo koji se sastoji od učešća, za koje je poslužila vrednost prethodno korišćenog vozila samog klijenta, kroz zamenu staro za novo;

- drugi deo koji se sastoji od 36 mesečnih rata koje klijent plaća u periodu trajanja ugovora (na primer, BMW Serije 1 dostupan je po ceni od 222 evra mesečno);

- treći deo koji se sastoji od otkupne rate, koji zapravo može biti povod ili predmet ponovnog dogovora za otkup korišćenog i finansiranja nekog novog vozila.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.