HOROR! Ovo je majka koja je sa TROJE MALE DECE SKOČILA U REKU Bojanu kako bi pobegla od NASILNOG muža! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2024, 16:18

HOROR! Ovo je majka koja je sa TROJE MALE DECE SKOČILA U REKU Bojanu kako bi pobegla od NASILNOG muža! (FOTO)

Policija u Albaniji i dalje traga za majkom koja se, kako se sumnja, u Skadru sa troje male dece bacila u reku Bojanu da pobegne od muža nasilnika. Njihov nestanak je suprug i otac (31) prijavio 2. maja, a sinoć je izvučeno telo njegove najstarije ćerke (9) iz reke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE MAJKA KOJA JE SA TROJE DECE SKOČILA U REKU Detalji tragedije u Skadru: Muž negira da ih je tukao (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 05.Maj.2024

U albanskom gradu Skadru danas je došlo do tragedije, kada je žena sa troje dece skočila u reku Bojanu. Lokalni mediji navode da je suprug maltretirao suprugu i decu, i da je to možda razlog za suicid, ali osumnjičeni Ergis Arazi (31) demantuje te navode.

Nastavak na Blic...

MISTERIJA POSTALA JOŠ VEĆA: Oglasila se policija o devojčici koja je sa majkom, bratom i sestrom skočila u Bojanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2024

Albanska policija saopštila je da na telu devetogodišnje devojčice, koje je sinoć izvučeno iz reke Bojane u Skadru, nisu pronađeni tragovi zlostavljanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OVO SE KRIJE IZA TRAGEDIJE!? Albanac zbog čijeg nasilja je majka sa troje dece SKOČILA U BOJANU ima još tajni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2024

Policija u Albaniji i dalje traga za ženom koja se, kako se sumnja, u Skadru sa troje male dece bacila u reku Bojanu da pobegne od muža nasilnika. Suprug je te navode demantovao nakon što je saslušan u policiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"TATINA LJUBAV, MOJ SVET" Sumnja se da je suprugu i troje dece doveo do samoubistva: Evo šta je muž žene koja je sa decom skočila u reku objavljivao pre JEZIVE TRAGEDIJE (FOTO)

Izvor: Blic, 06.Maj.2024, 07:28

Nekoliko dana nakon što je Ergis Arazi prijavio policiji da su njegova supruga i njihovo troje maloletne dece nestali, u vodama reke Bojane pronađeno je mrtvo telo devetogodišnje devojčice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.