Nataša Ninković se oglasila nakon boravka u Urgentnom centru!

Izvor: Svet plus, 18.Maj.2024, 21:53

Nataša Ninković se oglasila nakon boravka u Urgentnom centru!

Nataša Ninković se oglasila nakon što je završila u Urgentnom centru. Saznajte kakvo je njeno zdravstveno stanje i kako se sada oseća.

Glumica Nataša Ninković juče, 17. maja, završila je u Urgentnom centru jer joj se slošilo, što je izazvalo zabrinutost među njenim fanovima i javnošću.

Poznata glumica danas se oglasila i otkrila u kakvom je stanju nakon što su se mnogi zabrinuli zbog njenog zdravstvenog stanja. U kratkoj izjavi za Blic, Nataša je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rekla:

"Bolje sam danas. Deca su se uznemirila kada su videla vesti, sada sam dobro. Hvala vam, prijatno," izjavila je glumica za Blic.

Glumici su urađene sve potrebne analize nakon čega je puštena kući. Njena porodica je bila uznemirena zbog situacije, ali sada su svi mirniji.

Nataša Ninković se oporavlja i zahvaljuje svima na brizi i podršci. Nadamo se da će se uskoro potpuno oporaviti i vratiti svojim redovnim aktivnostima.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.