NOVI DETALJI: Popila kafu sa jetrvom, pa UBILA SEBE I DECU! Ovo je prethodilo TRAGIČNOM skoku u reku Bojanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2024, 16:59

NOVI DETALJI: Popila kafu sa jetrvom, pa UBILA SEBE I DECU! Ovo je prethodilo TRAGIČNOM skoku u reku Bojanu!

Majka (39) koja se, kako se sumnja, u Skadru bacila sa troje male dece u hladnu Bojanu, par sati pre samoubistva pila je kafu sa jetrvom. Ona, za koju se veruje da je sa decom bila žrtva porodičnog nasilja, nestala je 2. maja sa dve ćerke stare 9 i 6 godina i sinom koji ima samo četiri godine. Dan kasnije njen suprug je prijavio njihov nestanak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POPILA KAFU SA ROĐAKOM, PA SA TROJE DECE SKOČILA U REKU BOJANU Ovako su izgledali poslednji sati Alme: Uhapšen suprug koji je navodno imao aferu u braku (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Maj.2024

Alma Arazi (39), koja je navodno sa svoje troje maloletne dece skočila u reku Bojanu, u albanskom gradu Skadru, samo nekoliko sati pre tragedije je pila kafu sa rođakom.

Nastavak na Blic...

DOK MU ŽENE I DECE NEMA, ON ISPIJAO KAFE SA DRUŠTVOM: Monstruozni detalji o čoveku čija je žena SKOČILA U BOJANU SA TRI DETETA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2024

Muškarac (31) koji je uhapšen u Skadru zbog sumnje da je zlostavljao svoju suprugu i njihovo troje dece, zbog čega se ona sa mališanima bacila u hladnu Bojanu, navodno nijednog trenutka nije bio zabrinut što mu žene i dece nema. Supruga je sa decom napustila porodični dom 2. maja, a on je tek...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.