Tuga u porodici Dijane Janković: Preminuo otac Didi Džej (FOTO)

Izvor: Svet plus, 25.Maj.2024, 19:38

Tuga u porodici Dijane Janković: Preminuo otac Didi Džej (FOTO)

Pevačica Dijana Janković, poznata kao Didi J, podelila je na Instagramu vest o smrti svog oca Slavka. Fotografijom sa groblja, podelila je ove bolne trenutke sa svojim fanovima, iako retko govori o privatnom životu.
Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi J, podelila je tužne vesti putem Instagrama. Nažalost, preminuo joj je otac.
Foto: Instagram printscreen/didijofficial
Dijana je sa svojim obožavaocima podelila fotografiju sa groblja, na kojoj se vide krst, venci i ime njenog oca, Slavka.
Iako obično ne govori javno o svom privatnom životu i porodici, pevačica je odlučila da ove teške trenutke podeli sa svojim fanovima.
 ...
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.