Izvor: Danas, 25.Maj.2024, 19:40

„Pokazuje ko je gazda“: Sagovornici Danasa o izjavi Dragana Markovića Palme da će se povući iz politike ukoliko ne osvoji bar 60 odsto glasova u Jagodini

Predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, izjavio je u intervjuu za Politiku od 24. maja,  da će se povući iz politike ukoliko u Jagodini osvoji manje od 60 odsto glasova na predstojećim lokalnim izborima. Sagovornici Danasa tvrde da je Marković sebe ustanovio kao jagodinsku kabadahiju koji sada samo pokazuje ko je gazda.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Dačić i Palma u Jagodini: Iza nas stoje dela

Izvor: Danas, 26.Maj.2024, 18:20

Lideri Socijalističke partije Srbije (SPS) i Jedinstvene Srbije (JS) Ivica Dačić i Dragan Marković Palma izrazili su danas u Jagodini uverenje u pobedu te koalicije na lokalnim izborima, ističući da iza nje stoje dela.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.