Težak udes na autoputu Beograd - Niš: Dvoje mrtvih

Izvor: OkRadio.rs, 03.Avg.2019, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes na autoputu Beograd - Niš: Dvoje mrtvih

Teška saobraćajna nesreća desila se jutros na oko 500 metara od isključenja ka Požarevcu, na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu. Kako Novosti nezvanično saznaju, ima dvoje mrtvih.   Nesreća se dogodila oko 10.10 h.   Saobraćaj se teško odvija na tom delu autoputa.   Iako su pojedini mediji javili ranije da su se automobili zapalili prilokom sudara, to se nije dogodilo.
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nesreći kod Požarevca poginule tri osobe. Uhapšen osumnjičeni za izazivanje nesreće

Izvor: Beta, 03.Avg.2019

U sudaru dva automobila na autoputu kod Požarevca tri osobe su poginule, a jedna je povredjena, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP).Kako saznaje N1, reč je o porodici iz Kragujevca, a medju poginulima su muškarac koji je imao 42 godine, žena od 75 godina i dete.Nesreća...

Nastavak na Beta...

TEŠKA NESREĆA NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ Poginule tri osobe, među njima i DETE

Izvor: Blic, 03.Avg.2019

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na oko 500 metara od isključenja ka Požarevcu, na auto-putu Beograd-Niš poginule su tri osobe, uključujući i jedno dete.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.