Šleper usmrtio dvojicu vojnika na autoputu

Izvor: Radio 021, 07.Sep.2017, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šleper usmrtio dvojicu vojnika na autoputu

Dva pripadnika Vojne policije tridesetdvogoišnji Vladan Jovanović iz Pirota i četrdesetrogodišnji Srđan Stevanović iz Prokuplja poginula su noćas u saobraćajnoj nesreći na auto putu Beograd – Niš, nedaleko od aleksinačkog sela Draževac, kada je na njih naleteo šleper i usmrtio ih na licu mesta.

Tragedija se desila oko 22:40 časova, na deonici između Aleksinca i Draževca, u traci autoputa kojom se ide ka Nišu.

Vozila su bila propisno označena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u njima je bilo 14 pripadnika Trećeg bataljona Vojne policije koji su se vraćali sa sportskog prvenstva u Beogradu.  Ostali pripadnici vojske su nepovredjeni, a na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta.

Kako saznaje "Blic" na samom šleperu bilo je vidljivo oštećenje na desnoj strani kabine, kojom je i udario i usmrtio vojnike.

Kako je došlo do tragedije, znaće se nakon istrage.

Kapetan Vladan Jovanović u Vojsci Srbije je bio od 2009. godine, a mlađi vodnik Srđan Stevanović u službi je bio od 2000. godine.

Autor: Blic, Beta
Pogledaj vesti o: Autoput Beograd-Niš,   Autoput,   Aleksinac

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Dvojica pripadnika VS poginula u sudaru na autoputu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Sep.2017

Dvojica pripadnika 3. bataljona Vojne policije poginula su u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd-Niš kod Aleksinca, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane...Kako se navodi, poginuli su kapetan Vladan Jovanović (32) iz Pirota i mlađi vodnik Srđan Stevanović (43) iz Prokuplja...Nesreća se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.