Izvor: Sportal.rs, 18.Maj.2024, 17:58

Slavlje i tuga na "krovu": IMT poslao Voždovac na ivicu ambisa, Železničar "vaskrsnuo"

Pretposlednje kolo plej-auta Superlige u velikoj meri nam je nagovestilo kranji epilog, a pred provalijom je Voždovac. IMT je na "krovu" kao nominalni domaćin, a u stvari gost, posle preokreta pobedio Voždovac 2:1 i tako ga poslao u opasnu zonu, pošto je Železničar iz Pančeva savladao Novi Pazar 2:1. U istom terminu je Javor slavio u Nišu nad Radničkim 2:1 i zato "Traktoristi" još uvek nisu skroz opstali.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Pobede fudbalera Železničara, IMT-a i Javora, Voždovac pred ispadanjem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2024

Završeno je 36. kolo domaće fudbalske Superlige. Na programu su bila četiri meča u plej-autu...IMT je savladao Voždovac sa 2:1, identičnim rezultatom Javor je pobedio na gostovanju niškom Radničkom, dok je pančevački Železničar bio bolji od Novog Pazara sa 3:1...Kolo je zatvorio duel bez...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.