ŠOKANTNO: Nećete verovati čime je NAPUMPAO probušenu gumu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 23:09

ŠOKANTNO: Nećete verovati čime je NAPUMPAO probušenu gumu (VIDEO)

Aparat za gašenje požara menja kompresor.

Nova doza suludih prizora iz autoservisa je objavljena na YouTube kanalu Just Rolled In, a kao i obično, radi se o prilično zabavnim zgodama servisera, koji su naleteli na "uradi sam" ili slične popravke. Naslovni "majstor" ipak uzima titulu najkreativnijeg vozača.

Prema opisu uz video, klijent servisa se požalio na "čudne vibracije" u automobilu, koje su se pojavile nakon što je jednu probušenu gumu uspeo da napuni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – prahom iz protivpožarnog aparata! Dovitljivi vozač kaže da je odsekao ventil s pumpe za bicikl, zalepio ga lepljivom trakom na aparat za gašenje požara, pa tako dopunio probušenu gumu na svom automobilu. Začudo, stvar nije funkcionisala kako treba, pa je ipak morao u servis. Tamo su mu zakrpili gumu i napunili je, ipak, vazduhom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.