Novi Taycan Sport Turismo: Praktičan i svestran

Izvor: B92, 08.Feb.2022, 17:52

Novi Taycan Sport Turismo: Praktičan i svestran

Taycan Sport Turismo je najnovija varijanta karoserije inovativnog električnog sportskog automobila marke Porsche.

Porodica modela se sada može pohvaliti i trećim članom, pored sportske limuzine i modela Cross Turismo.

Nova verzija je namenjena ljudima koji žele da kombinuju svakodnevnu upotrebljivost modela Cross Turismo sa voznom dinamikom Taycan sportske limuzine.

Kao prvi član Taycan Sport >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Turismo porodice, GTS će biti lansiran krajem Februara 2022, a novi modeli će biti predstavljeni samo tri nedelje kasnije, sredinom marta.

Panoramski krov sa funkcijom Sunshine Control je dostupan kao novi opcional za Taycan Sport Turismo. Posebna karakteristika ove stavke je elektro-podesiva zaštita od sunca.

Od proleća će na raspolaganju biti ukupno pet modela:

· Taycan Sport Turismo sa 240 kW (326 PS) i zadnjim pogonom, opciono dostupan sa Performance Battery Plus i 280 kW (380 PS), od 86,495 evra

· Taycan 4S Sport Turismo sa 320 kW (435 PS) i pogonom na sva četiri točka, opciono dostupan sa Performance Battery Plus i 360 kW (490 PS), od 107,439 evra

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

09.02.2022 ::: Novi Porsche Taycan Sport Turismo: praktičan i svestran automobil sa izuzetnom voznom dinamikom

Izvor: AutoMagazin, 09.Feb.2022, 08:35

Taycan Sport Turismo je najnovija varijanta karoserije inovativnog električnog sportskog automobila marke Porsche. Porodica modela se sada može pohvaliti i trećim članom, pored sportske limuzine i modela Cross Turismo..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.