Nastavljeno suđenje Aleksiću, svedočila još jedna oštećena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2024, 13:46

Nastavljeno suđenje Aleksiću, svedočila još jedna oštećena

U Višem sudu u Beogradu danas je svedočenjem oštećene nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole.
J.V. koja inače ima status posebno osetljivog svedoka, je danas odgovorajući na pitanja Aleksićevog branioca Zorana Jakovljevića, navela da se kritičan događaj odigrao 29. novembra 2020. godine, kada je ona bila maloletna.
Aleksić se kada je reč i J.V. tereti za nedozvoljene polne radnje nad maloletnicom.
Nju je tog dana, kako je ispričala, tokom časa Aleksić pozvao u kancelariju, ne opisujući sam događajaj, navela da je uplakana izašla iz kancelarije i odmah ispričala drugarici šta se desilo,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Suđenje Miroslavu Aleksiću: Završeno svedočenje polaznice škole glume, posebno osetljivog svedoka

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Maj.2024

Pred Višim sudom u Beogradu danas je završeno svedočenje još jedne polaznice škole glume Stvar srca koju je vodio Miroslav Aleksić, a koja ga sa još nekoliko devojaka optužuje za silovanja i polna uznemiravanja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.