Izložba slika Aleksandre Pavlović pod nazivom DUALIZAM

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Maj.2024, 13:41

Izložba slika Aleksandre Pavlović pod nazivom "DUALIZAM"

NKC poziva na otvaranje izložbe slika Aleksandre Pavlović pod nazivom "DUALIZAM", koje će se održati u ponedeljak, 20. maja 2024. godine u 18 sati u Galeriji Niškog kulturnog centra.
Aleksandra Pavlović rođena je 1987. godine u Nišu. Diplomirala je slikarstvo 2011. godine na Fakultetu umetnosti u Nišu, u klasi profesora Zorana Kostića. Na istom fakultetu završila je master studije 2015. godine. Od 2016.godine. član je Udruženja likovnih umetnika Alkesinca (ULUA). Živi i stvara u selu Donji Ljubeš, nedaliko od Aleksinca. Njene slike nalaze se u privatnim kolekcijama u Švedskoj, Austriji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Crnoj Gori i Srbiji.
O slikarstvu Aleksandre Pavlović profesor Fakulteta umetnosti...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.