Automobili

Utorak, 08.02.2022.

17:00

Novi Taycan Sport Turismo: Praktičan i svestran

Taycan Sport Turismo je najnovija varijanta karoserije inovativnog električnog sportskog automobila marke Porsche.

Izvor: B92

Novi Taycan Sport Turismo: Praktičan i svestran
Foto: Porsche promo

Porodica modela se sada može pohvaliti i trećim članom, pored sportske limuzine i modela Cross Turismo.

Nova verzija je namenjena ljudima koji žele da kombinuju svakodnevnu upotrebljivost modela Cross Turismo sa voznom dinamikom Taycan sportske limuzine.

Kao prvi član Taycan Sport Turismo porodice, GTS će biti lansiran krajem Februara 2022, a novi modeli će biti predstavljeni samo tri nedelje kasnije, sredinom marta.

Panoramski krov sa funkcijom Sunshine Control je dostupan kao novi opcional za Taycan Sport Turismo. Posebna karakteristika ove stavke je elektro-podesiva zaštita od sunca.

Od proleća će na raspolaganju biti ukupno pet modela:

· Taycan Sport Turismo sa 240 kW (326 PS) i zadnjim pogonom, opciono dostupan sa Performance Battery Plus i 280 kW (380 PS), od 86,495 evra

· Taycan 4S Sport Turismo sa 320 kW (435 PS) i pogonom na sva četiri točka, opciono dostupan sa Performance Battery Plus i 360 kW (490 PS), od 107,439 evra

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: