NEVIĐENO DIVLJAŠTVO U SAOBRAĆAJU Ludak u BMWu udario 2 auta, probio barikadu - a i dalje TRUBI I PSUJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2018, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENO DIVLJAŠTVO U SAOBRAĆAJU Ludak u BMWu udario 2 auta, probio barikadu - a i dalje TRUBI I PSUJE (VIDEO)

Manijak!

Istraživanja pokazuju da su najbahatiji vozači oni koji sede za volanom BMW-a. Još jedan dokaz zabeležila je kamera u Ostinu u Teksasu, gde je vozač srebrnog BMW-a serije 3 udario dva automobila, prošao kroz barikadu i nekako ipak uspeo da pobegne. Ali samo nakratko jer je na kraju uhvaćen, uhapšen i procesuiran.

Svedoci nasilja kažu da su bili iznenađeni ponašanjem vozača BMW-a koji se samo drao kako "ona mora da pomeri auto“.

POKAZALA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BAŠ SVE! Prelepa Antonela i Mesi se baškare na jahti, paparaci uslikali Argentinku u IZAZOVNOJ pozi (FOTO)

- Nije delovao stabilno, Ne znam šta mu je bilo u glavi, ali je bilo strašno dok je pokušavao da izgura moj auto kroz raskrsnicu - rekla je za Fox46 vozačica belog SUV-a. Vozač BMW je pratio "audi" i u nekoliko navrata ga udario. Pritom je besomučno trubio oko pet minuta, a nakon što je spalio gume u pokušaju da izgura osetno veće vozilo, jednostavno je odustao i otišao. Pogledajte:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.