Koenigsegg naplaćuje dodatnih 60.000 evra za promenu boje

Izvor: Moto.rs, 12.Mar.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koenigsegg naplaćuje dodatnih 60.000 evra za promenu boje

Dva rukovodioca švedske kompanije Koenigsegg zajednički su objavili nove informacije o procesu naručivanja vozila.

Andreas Petre i Tariq Ali su prodajni direktori Koenigsegg-a, a u okviru njihovog najnovijeg saopštenja naglašeno je da kupci moraju da čekaju 18 meseci na isporuku poručenog vozila. Pored toga, kupci će dobiti e-mail poruku na dan kada više ne bude moguća promena odabrane boje, ali oni koji budu insistirali na drugoj nijansi vozila moraće da doplate dodatnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 60.000 evra. I ne samo to, promena boje prolongira period isporuke vozila za tri meseca. Njih dvojica su potvrdila da je kompanija već prodala nekoliko jedinica novog Regera modela i to tako što su pozvali neke od potencijalnih kupaca i obavestili ih da je u toku razvoj novog modela koji su i ponudili a kupci su pristali.

foto © Koenigsegg

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Kupci će na Koenigsegg Regeru čekati godinu i po dana

Izvor: B92, 12.Mar.2015

Rok isporuke novog švedskog super-sportskog automobila od 1.500 ks iznosiće 18 meseci, a ako se kupac odluči za boju po sopstvenom izboru, moraće da sačeka dodatna tri meseca, kažu u firmi Koenigsegg...Jedan od modela koji je privukao veliku pažnju posetilaca ženevskog auto-salona je hibridni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.