Prijedor: Dva lica izgubila život, teško povrijeđeno maloljetno dijete

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2016, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijedor: Dva lica izgubila život, teško povrijeđeno maloljetno dijete

PRIJEDOR - Dva lica su poginula, a dva teško povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi u Prijedoru u kojoj su danas učestvovali voz i putnički automobil "audi", rekla je za portal “Nezavisnih” portparolka Centra javne bezbjednosti /CJB/ Prijedor Marija Matić.

Prema njenim riječima, život su izgubili muškarac i žena, a teško su povrijeđeni žena i maloljetno dijete, od otprilike desetak godina.

“Još >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << uvijek ne mogu otkriti identitet stradalih i povrijeđenih, jer je uviđaj u toku”, naglasila je Matićeva.

Ona je navela da su dva teško povrijeđena lica prevezena u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

"Sudar je policiji prijavljen u 16.50 časova. Dogodio se na pružnom prelazu `trinaesta`. Uviđaj je u toku", rekla je Matićeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.