Izvor: Blic, 23.Maj.2024, 11:45

IZMEŠTA SE SUĐENJE UROŠU BLAŽIĆU Umesto u Smederevu sudiće mu se u Specijalnom sudu u Beogradu, a ovo je razlog

Suđenje masovnom ubici Urošu Blažiću izmešta se iz Višeg suda u Smederevu u zgradu Specijalnog suda u Beogradu, rekao je advokat Nebojša Perović, punomoćnik mladića ranjenog u masakru u Duboni i Malom Orašju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suđenje Urošu Blažiću izmešta se u Viši sud u Beogradu

Izvor: Danas, 23.Maj.2024

Prekinuto je ročište u slučaju ubistva mladih u Duboni i Malom Orašju i biće nastavljeno u Višem sudu u Beogradu i to pred Posebnim odeljenjem za organizovani kriminal.

Nastavak na Danas...

OVAKO ĆE IZGLEDATI SUĐENJE UROŠU BLAŽIĆU Ubica ide na klupu na kojoj su sedeli Velja Nevolja i Legija i biće smešten u STAKLENI BOKS!

Izvor: Blic, 24.Maj.2024, 09:48

Suđenje Urošu Blažiću zbog masovnog ubistva u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca izmešta se iz Višeg suda u Smederevu u zgradu Specijalnog suda u Beogradu iz bezbednosnih razloga. Sud u Beogradu u kojem će se održavati ročišta masovnom ubici do sada je bio namenjen za suđenja pripadnicima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.