Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Maj.2024, 11:53

Objavljene fotografije haosa: Uroša Blažića policija izvodi iz sudnice FOTO

SMEDEREVO – Objavljene fotografije haosa koji je nastao u Višem sudu u Smederevu, kada je policija hitno, s pancirnim prslukom, izvela iz sudnice Uroša Blažića. Blažić je, podsetimo, optužen da je u Malom Orašju i Duboni kod Mladenovca ubio devet osoba, od kojih je najmlađa imala 15, a najstarija 25, i ranjavanje 12 osoba. Međutim, […]
Vest Objavljene fotografije haosa: Uroša Blažića policija izvodi iz sudnice FOTO objavljena je na sajtu Vojvodina uživo....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

OVO JE OTAC UROŠA BLAŽIĆA Optužen da je pomogao sinu ubici da dođe do oružja, krio ARSENAL ORUŽJA u kući, a na suđenje doveden vezanih ruku i nogu! (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Maj.2024

Radiša Blažić, otac masovnog ubice Uroša Blažića doveden je danas na suđenje za masakr u Duboni i Malom Orašju direktno iz pritvora u kojem se nalazi od hapšenja u maju prošle godine. Radiša Blažić, uveden je u sudnicu odmah iza sina masovnog ubice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.