I PROSTRAN I BRZ: Audi RS je porodični karavan koji obara s nogu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2016, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I PROSTRAN I BRZ: Audi RS je porodični karavan koji obara s nogu! (FOTO)

Kad Audi napravi, to je nešto!

AUDI A6 spada u red najpoželjnijih premium limuzina, a RS verzija je dokaz da za vrhunsku dinamiku nije neophodno odreći se prtljažnika i zadnje klupe.

Svaki ljubitelj Audija zna zašto nosi slovo S u imenu, a isto tako zna da se dalje od RS ne može. I tu ne mislimo samo na Audi, jer i drugi ne mogu da ponude mnogo više. Stoga, ako već imate neki od RS modela pokrijte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se ušima i budite srećni. Ako pak želite još stila rešenje sledi u nastavku.

Iako pojam karavana i stila često ne ide ruku pod ruku u Audiju su stvari kudikamo drugačije. Osim što karavani po mnogima nude bar jednaku dozu stila klasični zahvati u pogledu eksterijera dobro mu stoje. Ispod poklopca je ionako 560 KS (i 700 Nm) snažan motor 4.0 TFSI V8 kojem ništa ne fali.

pic.twitter.com/7lwKU7aRFd

— FikoR (@FikoR87) August 29, 2016

A ako poželite do 100 km/h da stignete za 3,9 sekunde i ostanete primećeni ovo je najbolje rešenje za celu porodicu.

Pogledajte OVDE kako izgleda Mercedes budućnosti - bezobrazno velik i atraktivan.

Pročitajte i:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.