Audi portabl aparat za espresso za samo dva minuta na 12V utičnici

Izvor: Moto.rs, 17.Mar.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Audi portabl aparat za espresso za samo dva minuta na 12V utičnici

Tokom prethodnih godina imali smo prilike da vidimo različite neobične dodatke za automobile tako da nije veliko iznenađenje što je kompanija Audi ponudila portabl aparat za espresso za svoje automobile.

Dizajniran da bude vaš mobilni saputnik tokom dugih vožnji, ovaj aparat se priključuje preko 12V utičnice vašeg automobila i pravi šoljicu vrućeg epsressa za oko dva minuta.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Audi navodi da je proces pravljenja espressa jednostavan, pri čemu je cena ovog dodatka 199 evra i on se isporučuje uz vrećicu za nošenje, dve šoljice za espresso od tvrdog materijala, 18 tableta za pravljenje kafe odnosno tkaninom za čišćenje.

foto © Audi

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.