Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2024, 20:40

Francuska: 1,8 tona kokaina zaplenjeno na čamcu

Ukupno 1,8 tona kokaina zaplenjeno je sa čamca kod ostrva Sen-Marten u Francuskoj Zapadnoj Indiji, preneo je francuski TV kanal Evropa 1.
Zaplena se dogodila u utorak kasno popodne, kada je ovaj čamac, bez imena i registracije, privezan za ponton u gradu Marigo, na francuskom delu ostrva, navodi izvor upućen u istragu.
Lokalni žandarmi pronašli su "nekoliko desetina paketa" kokaina, ukupne težine 1,8 tona, a policija i dalje traga za krijumčarima, koji su odmah pobegli, dodaje izvor.
Pomorski transport je glavna ruta za kokain u Francuskoj, sa 75,4 odsto zaplenjenih količina ili 16,3 tone.
Više od polovine (55 odsto) belog praha zaplenjenog 2022. godine došlo je sa Antila i Gvajane,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZAPLENJENO 1,8 TONA KOKAINA U FRANCUSKOJ Desetine paketa sa drogom pronađene na čamcu, krijumčari u begu (FOTO)

Izvor: Blic, 01.Maj.2024

Ukupno 1,8 tona kokaina zaplenjeno je sa čamca kod ostrva Sen-Marten u Francuskoj Zapadnoj Indiji, preneo je francuski TV kanal Evropa 1.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.