TAG Heuer i Aston Martin, novo partnerstvo u svetu automobilizma

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 08.Mar.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAG Heuer i Aston Martin, novo partnerstvo u svetu automobilizma

Aston Martin, simbol britanskog luksuza, klasike i elegancije odabrao je TAG Heuer za Zvanični Sat svog trkačkog tima-Aston Martin Racing.
Švajcarski proizvođač satova vraća se u svet Svetskog Endurance Šampionata.
Posetiocima sajma u Ženevi zajedno su predstavili i novi Aston Martin Vantage GTE predstavljajući TAG Heuer boje. Ovaj automobil učestvovaće u narednoj trci 24 Hours of Le Mans.
„Aston Martin praktično deli TAG Heuer DNK – luksuz, kvalitet, lepotu, inovaciju, istoriju, emocije i performanse. Veoma smo uzbuđeni što ćemo sarađivati sa tako prestižnim brendom sa kojim delimo istu strast prema automobilima“, saopštio je Žan Klod Biver, generalni direktor kompanije TAG Heuer.

1 od 2















Sa prestižnim automobilima, ali i trkačkim modelima među najmoćnijim na svetu, Aston Martin od 1913. godine uveličava tradiciju kvaliteta i inovativnosti u svojoj fabrici u Engleskoj. U ovoj laboratoriji sa vizionarskim idejama i radionicama, brend prepoznatljiv svima po svom krilatom grbu, kreirao je neke od najluksuznijih automobila DB serije.
Budući da je Aston Martin i Zvanični Sponzor tima Formula 1 Red Bull Racing, kome je TAG Heuer takođe Zvanični Sat, partnerstvo okuplja tri velika brenda u svetu automobilizma.

1 od 4





















TAG Heuer će takođe biti Zvanični Sat superhibridnog električnog Valkyrie modela, trkačkog automobila razvijenog u partnerstvu sa Red Bull Racing naprednim tehnologijama. Kreirano je samo 175 modela, od kojih će samo 150 biti namenjeno drumskom saobraćaju. Ovo je model opisan kao kao najbrži i najnapredniji Aston Martin do sada.
Dinamičnost, avangarda i mnogobrojni noviteti-to je ono što nas čeka kao posledica ovog sporazuma.
Vidimo se 16.juna kada partnerstvo dva brenda otpočinje trkom 24 Hours of Le Mans!

1 od 3

















Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.