Izvor: HotSport.rs, 23.Maj.2024, 18:03

‘ŠAMAR’ ZA ZVEZDU: Izvršni direktor Evrolige jasan – ‘Mesto u domaćim ligama nije važno!’

Videćemo šta bi ovo moglo da znači. Crvena zvezda je osvojila ABA ligu, nadigravši Partizan sa 3:0 u finalnoj seriji. Mnogi su se ‘ponadali’ da je to dovoljno da Zvezda naredne sezone ima garantovano mesto u Evroligi, ali ih je izvršni direktor tog takmičenja ipak demantovao: – Nema više šampiona. Nije sve tome da pobediš ... Read more
The post ‘ŠAMAR’ ZA ZVEZDU: Izvršni direktor Evrolige jasan – ‘Mesto u domaćim ligama nije važno!’ appeared first on Sportske vesti - HotSport....
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zvezda nema garantovao mjesto u Evroligi"

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2024

BERLIN - Crvena zvezda nema garantovano mjesto u Evroligi za sljedeću sezonu iako je osvojila ABA ligu, rekao je danas izvršni direktor takmičenja Paulijus Motejunas.

Nastavak na Nezavisne Novine...

PRVA REAKCIJA ZVEZDE NA PORUKU EVROLIGE: Nama je rečeno da ćemo IGRATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2024

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona ABA lige pobedivši Partizan sa 3:0 u finalnoj seriji, i na taj način, kako se pretpostavljalo, obezbedili učešće u Evroligi naredne sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.