Reprezentativci Paname: Čelnici KONKAKAF korumpirani lopovi

Izvor: Press, 23.Jul.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativci Paname: Čelnici KONKAKAF korumpirani lopovi

Fudbaleri Paname gnevni zbog kontroverznog poraza protiv Meksika od 2:1 u polufinalu Gold kupa, izvređali su celnike Fudbalske konfederacije Severne i Srednje Amerike (KONKAKAF) na društvenim mrežama nazvavši ih "korumpiranim lopovima".
        Panama je uprkos vođstvu od 1:0 do pred sam kraj utakmice, izgubila pošto su za Meksiko dosuđena >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dva, po opštem mišljenju, kontroverzna penala, koja je izveo Gvardado, preneli su panamski mediji. Američki sudija Mark Gajger prvo je dva minuta pre kraja meča, kada je Mekisko bio na ivici ispadanja, pokazao na belu tačku ocenivši da je Roman Tores igrao rukom, sto je izazvalo bes igrača Paname, kao i veliku pauzu. Potom je u produžetku američki arbitar još jednom svirao penal, čiji je egzekutor ponovo bio Gvardado, čime je bes Paname bukvalno proključao, a igrači su pojurili da se obračunaju sa Gajgerom koji je u pratnji obezbeđenja napustio teren. Meksiko se plasirao u finale Gold kupa, gde će se sastati sa Jamajkom, koja je u prvom polufinalu iznenadila branioca titule selekciju SAD istim rezultatom 2:1.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reprezentativci Paname: KONKAKAF - korumpirani lopovi

Izvor: RTS, 23.Jul.2015

Fudbaleri Paname, koji nikako ne mogu da se pomire sa kontroverznim porazom od Meksika u polufinalu Gold kupa, izvređali čelnike Fudbalske konfederacije Severne i Srednje Amerike. . Fudbaleri Paname, gnevni zbog kontroverznog...

Nastavak na RTS...

Panamci izvređali KONKAKAF: Korumpirani lopovi

Izvor: B92, 23.Jul.2015

Fudbaleri Paname izvređali su celnike Fudbalske konfederacije Severne i Srednje Amerike (KONKAKAF) na društvenim mrežama nazvavši ih "korumpiranim lopovima"...Panamci su bili izuzetno gnevni zbog kontroverznog poraza protiv Meksika od 2:1 u polufinalu Gold kupa...Panama je uprkos vođstvu od 1:0...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.