Fudbaleri Paname teško podneli nepravdu: KONKAKAF, lopovi!

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Paname teško podneli nepravdu: KONKAKAF, lopovi!

"Nikada nisam slično doživeo u karijeri. Velika pljačka", poručuje selektor Gomez

Ne stišava se bura posle poraza Paname od Meksika u polufinalu Gold Kupa i to nakon što je glavni sudija Amerikanac Gajger dosudio dva sporna jedanaesterca za Sombrerose, koje je Gvardado pretvorio u golove vredne finala.

Po završetku utakmice, fudbaleri Paname napali su sudijsku trojku, koju je obezbeđenje moralo da isprati sa terena, a čak su i flaše sa tribina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i čvrsti predmeti poleteli ka fudbalerima obe selekcije.

Javnost u Panami teško je podnela nepravedni poraz, a fudbaleri ove selekcije su posle meča transparentom isprozivali krovnu fudbalsku organizaciju Severne Amerike (KONKAKAF), koju krive za poraz.

Selektor Paname Ernan Dario Gomez bio je šokiran ovakvim ishodom polufinala.

“U jednom trenutku pomislio sam da je najbolje da batalim fudbal. Ali, neću zbog ove grupe igrača koju treniram. Ovo mi se dogodilo prvi put u karijeri. Teško mi je, govorio sam sebi dugo posle meča da neću više da radim u fudbalu, jer se radi o velikoj pljački”, istakao je kormilar Paname.

Njegov kolega na drugoj strani Migel Erera drugačije gleda na sve i srećan je zbog pobede, makar i ovakve.

“Prvi penal nije postojao, ali to nije moja krivica. Činjenica je da nsimo zaslužili da pobedimo na ovoj utakmici jer nismo igrali dobro. Ali to je fudbal, pobeđujete i kada ste lošiji. Ponavljam, nije bio penal u nadoknadi vremena i nama je loše samima što smo pobedili na ovaj način, što smo igrali slabo”, poručio je Erera.

Bilo kako bilo, rezultat se sigurno neće menjati. Panama može da žali, a Jamajka i Meksiko će u nedelju na ponedeljak u finalu odlučiti o novom šampionu Severne Amerike.

(FOTO: printskrin You Tube, Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.