Serija Kaljave gume, epizoda 6: Privatni detektiv! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2021, 12:31

Serija Kaljave gume, epizoda 6: Privatni detektiv! (VIDEO)

Privatni detektiv! Serija Kaljave gume, epizoda 6. biće emitovana večeras na RTS-u u 20. časova. Nakon uzbudljive vožnje u novom kamionetu, Robert i Vesna stižu kući gde ih iznenađuje Stefan...

Nakon uzbudljive vožnje u novom kamionetu, Robert i Vesna stižu kući gde ih iznenađuje Stefan, koji Roberta suočava sa informacijama koje je o njemu dobio od privatnog detektiva koga je on najmio. Uverena da ju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je Robert iskoristio, Vesna se, slomljenog srca, vraća u Kaliforniju. Po povratku u Pasadenu, Peti pokušava da razveseli Vesnu marihuanom. Staja stiže dok je Vesna još uvek "naduvana" i ona mu se ispoveda o Robertu. Ema raskida sa Kevinom i Vesna je teši.

Režiju potpisuje Miodrag Ćertić. Scenaristkinja je Mia Ćertić, a glavne uloge igraju Gorica Popović, Bojan Žirović, Jelena Stupljanin, Kris Malki, Aida Torturo, Jovana Gavrilović, Miki Krstović i Tanja Bošković.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.